Wil je graag een echt vak leren, met je handen werken, ben je handig en wil je ook meteen een goed salaris verdienen? Lees dan zeker verder! Samen met meerdere werkgevers in de bouw en in de installatietechniek en relevante opleiders hebben we verschillende 2-jarige “werken+ leren” trajecten opgezet. 

Je gaat als startende vakman 5 dagen per week aan de slag bij je werkgever. Je leert de kneepjes van het vak in de praktijk van enthousiaste professionals. Op donderdagavond ga je naar school voor o.a. theorie, Nederlands, Engels en Loopbaan & Burgerschap. 

De bouw- en installatie sector trekken sterk aan! Werkgevers vragen om vakbekwame stukadoors, loodgieters, timmerlieden en monteurs elektrotechnische installaties. Na afronding van je “werken + leren” traject kun je dus direct verder werken bij meerdere werkgevers. 

Kies ook een baan zekere toekomst en meldt je aan voor een “werken + leren” traject. Iedere week kun je starten met je “werken + leren” traject. Wil je aan de slag in de techniek en wil je dat wij jou helpen? Neem dan contact met ons op via info@banenhier.nl of schrijf je meteen in bij banenhier.nl en dan gaan wij samen met jou aan de slag. 

Word een echte vakman!