Wil je graag een echt vak leren, met je handen werken, ben je handig en wil je ook meteen een goed salaris verdienen? Lees dan zeker verder! Samen met meerdere werkgevers in de bouw en in de installatietechniek en het MBO College Almere hebben we verschillende 2-jarige “werken+ leren” trajecten opgezet. 

Je gaat als startende vakman 5 dagen per week aan de slag bij je werkgever. Je leert de kneepjes van het vak in de praktijk van enthousiaste professionals. Op donderdagavond ga je naar school voor o.a. theorie, Nederlands, Engels en Loopbaan & Burgerschap.

De bouw- en installatie sector trekken sterk aan! Werkgevers vragen om vakbekwame Ytong stellers, stukadoors en monteurs elektrotechnische installaties. Na afronding van je “werken + leren” traject kun je dus direct verder werken bij meerdere werkgevers. 

Kies ook een baan zekere toekomst en meldt je aan voor een “werken + leren” traject. Iedere week kun je starten met je “werken + leren” traject. Beschik je over een VMBO en/of Entree diploma of heb je de eerste 3 jaren van de HAVO of het VWO goed afgerond neem dan contact met ons op via info@banenhier.nl

Word een echte vakman!