banenhier.nl zorgt voor een groeiend aantal opdrachtgevers om in staat te zijn om tijdelijke / extra drukte van werk op te vangen. Het succesvol selecteren van de juiste kandidaat bijvoorbeeld bij ziekte van een vaste medewerker of het verzorgen van de personele bezetting voor een nieuw project is ons werk. 

Is het project afgerond dan zorgen we ook voor een zorgeloze aanpassing van het personeelsbestand. Tijdelijk personeel verzorgen wij onder aantrekkelijk voorwaarden (ABU) en tegen marktconforme tarieven. 

Uitzenden met het uitzendbeding volgens de ABU CAO is ook bekend als een “fase A contract met uitzendbeding”. 

Gedurende maximaal 78 weken kunnen flexwerkers worden ingezet in fase A. De flexibiliteit zit met name in de opzegtermijn die afhankelijk is van de periode van inzetten van de flexwerker. 

De eerste 12 weken is de opzegtermijn 0 kalenderdagen en van 52 tot 78 weken is de opzegtermijn 14 kalenderdagen.

Opvolgend werkgeverschap
Uitsluitend ABU en NBBU erkende professionals kunnen uitzenden met uitzendbeding aanbieden. Wanneer u als werkgever aan de flexwerker die werkt via fase A een arbeidsovereenkomst wilt aanbieden zal dit altijd een vast dienstverband zijn i.v.m. wetgeving opvolgend werkgeverschap.

One People Services is onze partner voor het kunnen aanbieden van uitzenden met uitzendbeding. One People Services is met al haar juridische entiteiten geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid), NEN 4400-1 gecertificeerd èn lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen).

One People Services beschikt over alle certificaten / registers

> NEN 4400-1

> ABU Certificaat 2018

> Kenteq certificaat

> SNA (Stichting Normering Arbeid)

> ABU Leden Register

> IND Erkende referenten

> VCU Certificaat

> KIWA Register

banenhier.nl is gespecialiseerd in het selecteren van kandidaten voor opdrachtgevers die actief zijn in de technische sector, bouwsector, civiele techniek, logistieke sector en (zakelijke) dienstverlening. Enkele voorbeelden van vacatures waar we sterk in zijn: assemblage medewerkers, werkvoorbereiders, timmerlieden, technisch tekenaars, planners, tegelzetters, magazijnmedewerkers, productiemedewerkers, projectleiders, betonwerkers, grondwerkers, calculatoren, monteurs, chauffeurs, schilders, stucadoors, planners, engineers, secretaresses, accountmanagers, administratief medewerkers en callcenter medewerkers.