Bij banenhier.nl gaan wij ervan uit dat iedere organisatie kan groeien met de juiste mensen binnen die organisatie. Andersom zien wij de mensen binnen een organisatie ook groeien en met plezier naar het werk gaan als ze op de juiste plek zitten. banenhier.nl heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de werving & selectie van uiteenlopende vacatures. In deze periode hebben wij een vaste kern van opdrachtgevers verzameld, bediend en vastgehouden.

DENNIS

MICHEL

MELANIE

Dennis is afkomstig uit het groot uitvoerend bouwbedrijf en advisering, met meer dan 20 jaar HRM- en management ervaring en een groot netwerk kent hij niet alleen de klant, ook de processen en functies worden efficiënt beoordeeld in het profiel. Voor u vormt dat de basis voor de beste kandidaat.
Michel heeft een techniek achtergrond en binnen de technische wereld ruim 12 jaar ervaring binnen arbeidsmarkt, promotie van werken in bouw, infra en techniek. Michel heeft een scherpe blik op werving & selectie ontwikkeld en dit op grote schaal bewezen.
Melanie heeft ruim 5 jaar ervaring als office manager. Onze rots in de branding! Ze is een spin in het web voor onze ondersteunende en administratieve werkzaamheden. Samen met onze partner One People Services zorgt Melanie voor een soepel verloop van alle documenten en contracten.