Ken jij iemand die op zoek is naar een baan? Heb jij een vriend, vriendin, ex-collega, familielid of kennis die voor banenhier.nl aan de slag zou willen? Dat is mooi! Het is ook voor jou interessant! Als de nieuwe medewerker uit jouw netwerk ook echt via banenhier.nl aan de slag gaat krijg jij van ons €200,- aan cadeaubonnen. Hoe het werkt? We leggen je het graag uit. 

Hoe krijg jij de cadeaubonnen?

Wanneer jij iemand kent in jouw netwerk die een nieuwe collega bij banenhier.nl kan worden, dan horen we dat graag van je! De eerste stap is dat jij de (mogelijk) nieuwe medewerker gaat motiveren om met banenhier.nl in gesprek te gaan over een nieuwe baan. Als hij/zij het goed vindt kun jij bijvoorbeeld zijn/haar contactgegevens aan ons doorgeven en wij nemen dan contact op (dat is het makkelijkst want dat weten wij dat JIJ de aangever bent). Als jij liever onze contactgegevens aan hem/haar doorgeeft is natuurlijk ook goed, zorg er dan wel voor dat JIJ ons laat weten dat jij de aangever bent als de nieuwe medewerker contact met ons opneemt.

  1. Het contact met de mogelijk nieuwe banenhier collega is gemaakt en we plannen een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
  2. Wij doen doen ons om de mogelijk nieuwe collega aan een leuke baan te helpen.
  3. Er is succes, jouw netwerker is een nieuwe banenhier.nl collega geworden.
  4. Als de nieuwe medewerker 500 uur (ca. 3 maanden) heeft gewerkt via banenhier.nl dan ontvang jij €100,- aan cadeaubonnen. Je kunt kiezen uit bol.com, Coolblue of AH cadeaubonnen. De andere €100,- aan cadeaubonnen ontvang jij als de nieuwe medewerker weer 500 uur via banenhier.nl heeft gewerkt. 

Voorwaarden bonus

  • De bonus is maximaal €200,- en altijd in de vorm van cadeaubonnen.
  • Iedereen kan iemand bij banenhier.nl aanleveren en zo in aanmeking komen voor de ‘aanbreng bonus’. 
  • Wanneer een kandidaat toevallig door meerdere mensen wordt aangemeld, dan ontvangt de eerste aanmelder de bonus. 
  • De bonus wordt in twee delen uitgekeerd, de eerste €100,- als de nieuwe collega 500 uur via banenhier.nl heeft gewerkt en de tweede €100,- volgt als de volgende 500 uur via banenhier.nl zijn gewerkt.   

 

Hoe kan je iemand aanbrengen?

Het is heel eenvoudig om iemand aan te brengen als kandidaat voor banenhier.nl. Je kunt het doorgeven via Whatsapp op 06-11141335 of via mail op info@banenhier.nl en wij zullen dan contact opnemen met jouw kandidaat. Natuurlijk houden we je op de hoogte hoe het gaat.